Органи и функције Синдикалне Организације Електросрбија

7. КОМИСИЈА ФОНДА ДРУШТВЕНИХ АКТИВНОСТИ
8. КОМИСИЈА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

Председник Синдиката

brankonew БРАНКО ТОМИЋ - Председник Синдикалне Организације Електросрбија Краљево. Рођен 1965. године у Плашки, општина Огулин. У Лозници је завршио Електротехничку школу. Од 1986. године ради у ЈП ЕПС, огранак ЕД Лозница. Одмах постаје члан Синдикатаа професионалним ангажовањем се бави од 2002. године када је изабран за председника СО ЕД Лозница а већ 2004. за председника СО ПД Електросрбија Краљево.

Сада је потпредседник Синдиката радника ЕПС-а. На ову функцију изабран је 2008. године као и на поновним изборима 2009. године. И ове 2013. године поново је изабран за исту функцију.

Поред председника и потпредседника Синдиката извршни одбор чине :

sekulaПредраг Секулић. Заменик председника Синдиката СО ЕПС ОДС Електросрбија Краљево и Председник Синдиката Огранка Ужице, председник Одбора за безбедност и здравље Синдиката Електросрбија Краљево и члан ГО Синдиката радника ЕПС-а. Тел. 064/8367363, е-пошта:  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

gongaГоран Радовановић. Председник Синдиката Огранка Крушевац и члан Комисије Фонда Солидарности Синдиката Електросрбија Краљево. Тел.064/8397835, е-пошта:   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

dragan dj Драган Ђокић. Потпредседник Синдиката Огранка Лозница и председник Фонда Солидарности Синдиката Електросрбија Краљево. Тел.064/8463000, е-пошта:  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

shomiМиливоје Марковић. Председник Синдиката Управе ДП Електросрбија Краљево, Главни сарадник за корпоративне послове. Тел.064/8333553, е-пошта: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

puljco

Томислав Страхињић. Председник Синдиката Огранка Краљево, председник Друштва добровољних даваоца крви ПД Електросрбија Краљево и члан ГО Синдиката радника ЕПС-а. Тел.064/8397579, е-пошта: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

perkovicДраган Перковић. Председник Синдиката Погона Врњачка Бања, електромонтер.Тел. 064/8325084, е-пошта: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

dejašaДејан Дамјановић. Председник Синдиката Огранка Шабац и члан Одбора КООР-а ЕД Србије. Тел.064/8306320, е-пошта: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

darkovaДарко Радовић. Председник Синдиката огранка Ваљево, електромонтер. Тел.064/8368449, е-пошта: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

brankovicДејан Бранковић. Председник Синдиката Огранка Јагодина. Тел: 065/8833233, е-пошта: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ramiz

Рамиз Ахметовић. Председник Синдиката Огранка Нови Пазар и члан комисије за информисање Синдиката Електросрбија Краљево. Тел. 064/8458177, е-пошта: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

aca Aлександар Миливојевић. Председник Синдиката огранка Аранђеловац и председник Комисија за спорт Синдиката Електросрбија Краљево. Тел. 064/8320101, е-пошта: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

mirkoМирко Симеуновић. Председник Синдиката Огранка Чачак, председник Комисије за информисање Синдиката Електросрбија Краљево и члан ГО Синдиката радника ЕПС-а. Тел. 064/8333621, е-пошта:  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

elmaz

Елмаз Скалоњић. Председник Синдиката погона Сјеница. Тел. 064/8333788, е-пошта: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

dejaću

Дејан Лукић. Председник Синдиката погона Ћуприја и члан ГО Синдиката радника ЕПС-а. Тел.064/8397591, е-пошта: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

draganra

Драган Илић. Председник Синдиката погона Рашка и члан Одбора КООР-а ЕД Србије. Tel. 064/8503555 Е-пошта: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

draganpa

Драган Јовановић. Председник Синдиката погона Параћин. Тел.064/8333759, е-пошта: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

milets

Миодраг Спасојевић. Председник Синдиката погона Трстеник и члан Комисија Фонда Солидарности Синдиката Електросрбија Краљево. Тел.064/8397503, е-пошта: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Untitled-1 copy

Драган Јанковић. Председник Синдиката Огранка Лазаревац. Тел.064/8367077, е-пошта: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

šujoДраган Радојковић.  Председник Синдиката погона Топола. Тел.064/8313540, е-пошта: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

šiškoДраган Вучковић. Председник Синдиката радника Електромонтаже Краљево. Тел. 064/8478025

110000 волти!