• НИКОЛА ТЕСЛА

    "Иако имамо слободу да мислимо и делујемо, ми се држимо заједно, попут звезда на небеком своду с нераздвојним везама. Ове везе се не могу видети, али их можемо осетити."

  • Безбедност и здравље на раду

    Мисија Безбедности и здравља на раду јесте да се постигне нула повреда код људи кроз успостављање јасних процедура и система, и кроз развој културе у којој се не толерише никакав компромис везан за безбедност и здравље. Да бисмо то урадили инвестирали смо у наше људе.

Да ли знате?

 Да члан Синдикалне организације постајете када потпишете приступницу која се чува у архиви наше Синдикалне организације.

Опширније...

 

Колективни уговор

kuuОвде можете преузети ПОСЕБАН КОЛЕКТИВНИ УГОВОР ЗА ЕЛЕКТРОПРИВРЕДУ СРБИЈЕ потписан
између Владе Републике Србије и Синдиката радника
ЕПС-а 07.02.2018.године.

  Преузми КУ 2018

Органи и фунције

organi i funkcijeЗадатак нам је да штитимо радне, социјалне, стручне и културне интересе својих чланова и то остварујемо путем органа и функција.

 Опширније....

Председник СО Електросрбија Бранко Томић - Рад Синдиката у 2013.

Branko 2            Ево, скоро је крај године и када се осврнемо уназад рекло би се да је ово једна од тежих година за запослене у ЈП „ЕПС“ и самим тим за нас као синдикат. Самим чином формирања новог ПД „ЕПС СНАБДЕВАЊЕ“ дошло је до много битних промена у ЕПС-у. Наиме, ЕПС се нашао на великој прекретници где сви запослени треба да буду спремни за нове околности и нови систем пословања, поготово у ПД за дистрибуцију електричне енергије. Ми, као Синдикат, смо до сада активно учествовали у свим преговорима око заштите запослених који би временом требало да пређу у новоосновано привредно друштво „ЕПС СНАБДЕВАЊЕ“.
                     
opsirnije
                                                                                                                                                                        

Translate to - traduire en

Serbian Chinese (Simplified) English French German Greek Italian Portuguese Russian Spanish

faCE LINK w

Poster 1 mini

110000 волти!