2.меморијални турнир Драган Радосављевић- Шеки, СЦ Лагатор Лозница 15.12.2018.

cheki

У част и сећање на прерано преминулог радника Електродистрибуције Краљево, бившег члана Такмичарске комисије КООР ЕД Србије и дугогодишњег спoртисте Драгана Радосављаевића Шекија, Синдикална организација ЕПС ОДС ЕЛС КВ ( Комисије за спорт) је организовала, другу годину за редом, турнир фудбалских екипа радника ЕЛС КВ, у Спортском Центру Лагатор у Лозници, у суботу, 15.12.2018. са почетком у 10.00 сати.
На турниру су учествовале 4 екипе, репрезентација ЕЛС, ЕД Ужице, ЕД Крушевац и Управа ЕЛС. Учесници турнира, као спортисти или као публика, сви заједно, још једном, одали су пошту Шекију, који нас је прерано напустио у 2017. године.
Меморијални турнир, нема такмичарски карактер, приоритет је дружење и промовисање спортских и културних вредности међу свим нашим радницима. На крају, више од осталих се истакла екипа ЕД Ужице.

У здравом телу здрав дух

РСИ СО ЕПС ОДС Електросрбија Краљево - ЗЛАТИБОР 2018.

У суботу 28.04.2018. на Златибору, одржане су радничко спортске игре у организацији СО ЕПС ОДС Електросрбија Краљево. Више од 650 радника је у 9 дисциплина још једном показало своје умеће, вољу и жељу да и у спортским дисциплинама пружи свој максимум као и сваког радног дана на послу.

IMG-ad01709b3241f49a65a1b9bbca46fd51-V

Овогодишњи прваци у малом фудбалу - ЕД ЛОЗНИЦА

PDF КОНАЧНИ ПЛАСМАН ПО ДИСЦИПЛИНАМА

У сећање на Шекија

cheki

У организацији Комисије за спорт СО ЕПС ОДС ЕЛС КВ дана 16.12.2017. у Краљеву одигран је Први меморијални турнир у част и сећање на недавно преминулог члана Такмичарске комисије КООР ЕД Србије и дугогодишњег спoртисте, радника ЕД Краљево, Радосављевић Драгана-Шекија. На турниру су учествовале екипе: Репрезентација СО ЕЛС КВ, Управа, ЕД Ужице и ЕД Крушевац. Турнир је освојила екипа Репрезентације СО ЕЛС КВ. Поред великог броја колега, турниру су присуствовали чланови породице и пријатељи преминулог.